Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MIGRÁNS KÉRDÉS: A Schmidt-Bencsik páros Tatabányára önállóan, vagy parancsra telepíti számolatlanul a külföldieket?

bencsik-schmidt.jpg

Régóta velünk él az ún. "migráns" kérdés, ráadásul meglehetősen visszataszító módon használták a kormánypártok, mindezt 10 milliárdok elpazarlásával a mi adóforintjainkból.

Ráadásul helyben Schmidt Csabáék, a gazda irányába, megfelelési kényszerből ezt időnként még túl is teljesítették.

Ezek után most elindult az Európai Parlament képviselői helyeiről döntő kampány, amelyre az iránymuatatást a főkolompos Orbán Viktor adta ki.

Itt az alábbiakban néhány pontban összefoglalható, hogy mik a tekintélyuralmi rendszert kiépíteni igyekvő miniszterelnök - és ebből kövekezően az őt szolgalelkűen kiszolgálni igyekvő Bencsik és Schmidt vezette tatabányai csapat -  vezérgondolatai.

A következőket mondta:

  1. A migrációt Magyarországon kezeljék
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására.
  3. Senkit se engedjenek be Európa területére érvényes iratok nélkül.
  4. A migránsvízum és migránskártyák megszüntetése.
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlássegítő szervezeteinek.
  6. Az EU-ban senkit se érhessen hátrány azért, mert kereszténynek vallja magát.
  7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén.

Ezek után nézzük meg, hogy igazából mi a helyzet Tatabányán, mert ugye TV-migráns nem látható, annál több olyan betelepített gazdasági bevándorló, akik az itt élőkkel szemben rengeteg támogatást kapnak.

Azt valószínűleg mindenki tudja, hogy Tatabánya egy fiatal város, így az itt élők szinte mindegyike is betelepült az ország más részeiről, azonban amikor azzal szembesülünk, hogy szándékosan telepítenek be úgy külföldről, nyelvtudás nélkül, sokszor a bérek letörésének szándékával, mindenféle gazdasági ösztönzők segítsével száz, illetve ezer számra biorobotokat, akkor ez a hozzáállás elfogadhatatlan.

A Bencsik-Schmidt párostól semmilyen, a fentieknek ellentmondó tevékenységet nem tapasztalunk, sőt támogatták például a rabszolgatörvény elfogadását - még helyben sem akadályozzák meg - , vagy például nem a tatabányaiaknak építenek megfizethető bérlakásokat, hanem inkább a cégeknek munkásszállót. Elég furcsa módon nem tapasztaltunk utalás arra vonatkozóan sem, hogy a tatabányai munkavállalók magasabb jövedelemhez jussanak.

Ennek megfelelően nyugodtan átírhatjuk a fentieket, mi az ami elvárható lenne a Schmidt-Bencsik párostól, hacsak nem egész egyszerűen politikai paprikajancsik:

  1. A gazdasági betelepülőket Tatabányán kezeljék
  2. Senkit se engedjenek be Tatabányára érvényes társadalom biztosítási iratok nélkül és a külföldről betelepítettek adózzanak Tatabányán.
  3. A kormány ne munkásszállókra adjon pénzt, hanem segítsen megfizethető lakásokat építeni Tatabányán.
  4. A Tatabányán senkit se érhessen hátrány azért, mert tatabányai.
  5. A városvezetés elsősorban a tatabányaiak boldogulásáért dolgozzon.

Persze ilyenkor felmerül, hogy a Schmidt-Bencsik páros valójában egy totális népességcsere programot akarnak megvalósítani, hogy továbbra is hatalmon maradhassanak?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr714746109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása