Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VAJON FÉL A TATABÁNYAIAKTÓL, VAGY TŐLÜNK SCHMIDT CSABA?! Pedig a neki tetsző témákban kérdeztük volna!

schmidtcsaba-hirado-hu.jpg

Schmidt Csabától interjúra kértünk lehetőséget.

Szépen, udvariasan, még azt is felajánlottuk, hogy csak olyan témákat érintenénk, amiket a polgármester arra alkalmasnak talál, sőt még a város falait ostromló migránsokról is beszélhetett volna, de még válaszra sem méltatott minket. Attól tartunk, önbizalma megingott, és csak az tudjuk elképzelni, hogy egyszerűen megijedt tőlünk. Meg persze a tatabányaiaktól.

Valószínűleg nem szokott hozzá az “éles” interjúhelyzetekhez, amikor nem “alákérdeznek” a tőle függő helyzetben lévő sajtó-csinovnyikok, hanem, ahogy egy normális demokráciában lennie kellene, neki nem tetsző kemény kérdéseket is meg kell válaszolnia. Mert nagyon könnyű nyilatkozni a baráti sajtónak, mindent előre lebeszélve, nyugodtan, hogy a sajátjaim úgysem kérdeznek semmi rosszat.

A vezetői és kommunikációs kvalitásokra nem ilyenkor derül fény, hanem pont ellenkezőleg. De ha tőlünk fél is a polgármester a tatabányai polgároktól nem kellene, igazából megérdemelték volna az itt lakók, hogy ne csak propaganda- közhelyeket kapjanak a város vezetőjétől.

Ezt a levelet küldtük el Schmidt Csabának, tényleg ennyire félelmetesek a betűink?

“Tisztelt Schmidt Csaba Polgármester úr!

Szeretnénk Öntől, mint a Boldogulj Tatabánya portál, egy interjúra lehetőséget kérni a közeljövőben. A város ügyei kapcsán rengeteg kérdés merül fel, amelyre úgy gondoljuk, hogy sok esetben csak Ön képes megadni a releváns választ.

Természetesen csak olyan témában szeretnénk kikérni az Ön véleményét, amelyet Ön is arra érdemesnek tart. Így amennyiben találna számunkra időpontot, szívesen megismernénk és közzétennénk álláspontját az Ön által fontosnak tartott témákban.

Reméljük, hogy Polgármester úr is fontosnak tartja a tatabányaiak tájékoztatását, legfőképpen az elkövetkezendő önkormányzati választás közeledtére tekintettel, így talál számunkra lehetőséget az interjúra.”

Ha ez Önök szerint valami félelemkeltő kérés, akkor mi megesszük a klaviatúránkat.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6314689766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása