Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ETA NÉNIÉK HATALMAS ADOMÁNYA A TATABÁNYAI SZENT BORBÁLÁNAK! Megható történet

etaneni-adomanyozas-szentborbalafboldal.jpg

Egy fantasztikus felajánlást fogadhattak a Szent Borbála kórházban.

Egy házaspár rendkívül bőkezű magánadománynak köszönhetően modern ultrahang készülékkel gyarapodott az intézmény eszközparkja. A házaspár hölgy tagja betegsége miatt döntött úgy, hogy megtakarításukat, közel 6 millió forintot adományoz a kórháznak. Erről egyeztetett is a vezetőséggel, hogy mi az amire a legnagyobb szükségük lenne, ezért került sor az ultrahang készülék vásárlására. A támogatásból vásárolt berendezés az urológiai betegek korszerű ellátását biztosítja.

etaneni-adomanyozas02-szentborbalafboldal.jpg

Az önzetlen felajánlás háttér-történetét dr. Lőke János főigazgató így összegezte:

„Eta néni betegsége miatt döntött úgy, hogy sorstársai javára, intézményünk Urológiai Osztályát támogatja. Előzetesen informálódott, mire lenne a legnagyobb szükség, és kölcsönönös egyeztetés után egy ultrahang készülék beszerzésre ajánlotta fel, férjével közös életük megtakarítását.”

Az adományozó tiszteletére az ultrahangnak helyet adó szoba az „Horváth ultrahangszoba és kezelő” nevet kapta.

(via Szent Borbála Facebook oldala)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9314687440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása