Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

RÁBÓLINTOTTAK A 20 MILLIÁRDOS TATABÁNYAI SPORTCSARNOKRA: Örüljünk neki?

sportcsarnok-tb-hetmeteres-com_1.jpg

Az egész világ vagy egy jelentős része Tatabánya felé tekint: valószínűleg elkezdik a brutálisan drága multifunkcionális sportcsarnok építését. Ugye, emlékeznek még? Ez az a projekt aminek még Bencsik János is nekiment, és amire, ha többe kerül a tervezettnél a kormány nem vállal garanciát, és a tatabányaiaknak kell kifizetniük.

Ez a kis probléma a városvezetőt nem nagyon érdekli.

“Megszavazta az országgyűlés, hogy a 2022-es férfi kézilabda világbajnokság magyarországi tartalék helyszíne Tatabánya lesz. Ez azt jelenti hogy a mi sportcsarnokunk építése is kiemelten közérdekű beruházásnak minősül, így jelentősen lerövidülnek az eljárási idők ezzel segítve a minél hamarabbi építkezés megkezdését, hiszen a keddi határozat értelmében 2022. január 14 -29 között zajló bajnokság egyik otthona akár Tatabánya is lehet, melynek elengedhetetlen feltétele, hogy addigra a 6000 fős csarnok átadásra kerüljön. Bízom benne, hogy a mai Kormány döntésnek köszönhetően már idén ténylegesen is megkezdődhet az építkezés” -írja Schmidt Csaba a Facebook-oldalán.

Nagyon örülünk mi is, a város épül, szépül, lesz egy nagyjából 20 milliárdos sportcsarnokunk, amit a kézilabda világbajnokság után 15 évig fent kell tartanunk, meg kell tölteni emberrel, szóval működtetni kell, ezt vállalták Schmidt Csabáék.

Ráadásul úgy, hogy az üzemeltetés anyagi terheiről még egy terv sincsen.

Bontsuk a pezsgőt, tényleg?

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2414675780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása