Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

PIÁT LOPOTT TATABÁNYÁN EGY HETVEN ÉVES NŐ ÉS A FIA! A zsaruk bekasztlizták őket

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

Anyát és fiát kapták el a rendőrök egy tatabányai áruházban.

Szombaton történt, hogy az egyik tatabányai áruházból lopott egy 74 éves helyi nő és 41 éves fia. M. Antal és M. Antalné bementek az üzletbe, ahol a férfi egy üveg szeszes italról levette az áruvédelmi eszközt, majd anyja kabátjának belső zsebébe rejtette az italt. Az asszony és a fia több terméket is vásároltak, majd távozni akartak az áruházból.

Ekkor lépett közbe a biztonsági őr, aki a tolvajokat visszatartotta őket a helyi rendőrök kiérkezéséig. Ráadásul kiderült, miután a helyszínen megnézték az előző napon készült, biztonsági kamera által rögzített felvételeket, hogy az asszony előző nap is lopott az áruházból különböző élelmiszereket.

M.Antalt és M. Antalnét előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

(police)

kép: illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr914655373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása