Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÚJABB TERMELÉSI JELENTÉS SCHMIDT CSABÁÉKTÓL. Most éppen a Komáromi úton tartották fel a munkásokat

schmitd_bencsik_termelesi.jpg

Újabb termelési jelentést élvezhettünk Schmidt Csabáék Facebook- oldalán.

Most éppen a Komáromi úton épülő orvosi rendelőbe látogatott el Bencsik Jánossal. A tatai medence és tatabányai munkavezetői meglátogatták a legújabb beruházást, gondolom (de nem biztos) azért, hogy szép fotókat lehessen készíteni, mennyire a beruházások ütőerén tartják a kezüket. Már kampányfokozatba kapcsoltak az urak, tehát várható, hogy sokkal több ilyen és ehhez hasonló termelési jelentés látható majd a helyi médiában. Nemrég a  Záray- parkos orvosi rendelő elkészültéről jelentettek (ahol tudomásunk szerint csak ideiglenes működési engedély van csupán) majd jöttek az orvosi ügyelet képei, amit szintén a napokban adtak át.

De ha már ennyire benne vannak a látogatásban, akkor ebben a Bereznai- féle csúfsági körzetben  söprögethetnék az utcát vagy elvihetnék a bútorokat, a beruházás felé menet, úgy legalább lenne még valami hasznuk is, mert így ezekkel a látogatásokkal csak hátráltatják az ott dolgozókat. A frusztráció-faktorról nem is beszélve. De ha már ennyire kényszeresen jelen akarnak lenni, miért nem csináltatnak Schmidt vagy Bencsik-bábut kartonból, és ha távolabbról fotózzák őket, nem tűnik fel senkinek, hogy igazából nincsenek ott. Úgyis csak a fotók a fontosak nekik.

Fotó: Facebook/ Schmidt Csaba

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5214643260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása