Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGSZŰNIK A “MI TATABÁNYÁNK” ÚJSÁG? Még Lölöék sem akarják kiadni! Melyik lesz így a helyi protokoll újság?

mitatabanyank-meszaros-schmidt-bereznai-kerdojelek.png

December végén már hírt adtunk róla, hogy Schmidt Csabáék vállalkozó szellemű cégek keresnek, az adófizetők által finanszírozott, helyi propaganda kiadványuk megvalósítására.

Nem rég kiderült, hogy próbálkoztak ők derék módon, szántak is volna rá közel 40 millió forintot - de egész egyszerűen nem érdekelt senkit a lehetőség.

Előzetesen 37 millió forintra taksálták, amennyibe kerülni fog a kaland, amire eredetileg január 3-ig lehetett érdeklődni, már akit érdekelt. A határidőig nem volt nagy a tolongás, mindössze egyetlen gazdasági szereplő jelezte egyáltalán az érdeklődését. Miután ez kiderült, még három cégre próbálták rátukmálni a pályázati lehetőséget a közbeszerzés kiírói.

Végső határidőként január 21-ig lehetett volna beadni az ajánlatokat, de konkrétan EGYETLEN PÁLYÁZAT SEM ÉRKEZETT.

Pedig megküldték még Mészáros Lőrincéknek is, de lehet, hogy mással vannak most elfoglalva, ők sem adtak be pályázatot.

Ezek után valami újat kell kitalálniuk Schmidt Csabáéknak, különben a fanatikusok még a végén propaganda kiadvány nélkül maradnak.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2814618786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása