Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KI FOGJA A “MI TATABÁNYÁNK” ÚJSÁGOT KIADNI? Vajon ez igazi pályázat, vagy a központi pártsajtónak megy az Önök adója?

mi_tatabanyank.png

A polgármester és csapata a Mi Tatabányánk megírására és szerkesztésére írtak ki pályázatot.

Legalábbis a Mi Tatabányánk lehet a dokumentumban szereplő Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata Közéleti újságja. Lehet, hogy kifogytak a lelkes vazallusokból, akik eddig írták az újságot, vagy már senki sem bírja a fentről vezérelt újságírást, vagy nem felelnek meg? A 24 Órától sem akadt senki, aki megoldotta volna a feladatot? Vagy senki nem akarja, hogy a polgármester húzza meg a cikkeit? (Persze nem biztos, hogy így van, de a rossz nyelvek szerint, mindent cikket maga Schmidt Csaba hagy jóvá. Végül is ő, vagyis mi fizetünk érte.)

Vagy csak falból írták ki a közbeszerzést  és úgyis a pártközponti alapítványba, ahová az összes kormányközeli lap tartozik, folyik be az összes zsé. És majd valaki nagyon fentről megírja, megszerkeszti a lapot?

A közbeszerzésben szerepel is, hogy aki elnyeri a munkát köteles, többek között, a megjelenő újság tartalmi vázlatát a megjelenés előtt 14 nappal, és a betördelt, szerkesztett példányt a megjelenés előtt 7 nappal megküldeni Ajánlatkérőnek tartalmi egyeztetés céljából, amely határidők kötbérköteles határidőknek minősülnek. Ajánlatkérő a vázlatot, és a szerkesztett példányt a kézhezvételét követően 4 munkanapon belül megvizsgálja tartalmi szempontból, és kifogásait, javaslatait megküldi Ajánlattevőnek, aki köteles az útmutatásainak megfelelően a vázlatot, és az újságot átdolgozni.

A helyi újság terjedelme 24 oldal és 29.000 példányban kell megjelennie. A tartalma felől ne legyenek kétségeink: leginkább győzedelmi jelentések a várost érintő beruházásokról és a központi kormányt dicsérő anyagok.

A szerződést 2 évre kötik meg, aki a pályázat iránt érdeklődik, január 3-ig jelezze.

Nagyon izgulunk, hogy találjanak megfelelő vazallust a szerintünk semmi kreativitást nem igénylő munkához.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1914517548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása