Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

VÉGRE TÉNYLEG FELÚJÍTJÁK: Hétfőtől március elejéig zárva lesz a József Attila Könyvtár

jozsef_attila_konyvtar_bejarata_2017_tatabanya.jpg

Elérkezett az idő, hogy búcsút vegyünk a JAMK központi könyvtárának régi épületétől. Az épület felújítási munkálatai rövidesen megkezdődnek, ezért a könyvtár ideiglenes helyre költözik

Január 15-től előreláthatóan március elejéig, a központi könyvtár zárva tart.

Előreláthatóan március elején nyitnak az ideiglenes helyeken:

  • A központi könyvtár felnőtt állománya a Béla Király körtérre költözik a volt ÁNTSZ és az Orvosi Ügyelet helyére.
  • A gyermekkönyvtári részleg és a vezetői irodák a Szent Borbála térre költöznek.
  • A helyismereti részleg a Népház Úti Fiókkönyvtárba költözik át.

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy az önöknél lévő kikölcsönzött könyvek kölcsönzési határidejét rövidesen automatikusan meghosszabbítjuk, ezt a könyvtárunk katalógusába belépve ellenőrizhetik is.

A költözés ideje alatt az önöknél lévő kikölcsönzött könyveket bármelyik fiókkönyvtárunkba visszavihetik, azonban a központi könyvtár állománya nem lesz kölcsönözhető.

A fiókkönyvtárak a költözés ideje alatt is zavartalanul működnek és a megszokott szolgáltatásaikkal állnak az olvasók rendelkezésére.

A fotó illusztráció

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8514553440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása