Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AZTA! LÁTTAK MŰKÖDŐ HÓKOTRÓT TÉBÁNYÁN! Azért a postára csak az extrém sportolók menjenek

komaromin-hokotrotb-01_20190108.jpg

Emberek, van még remény! Komolyan mondom, könnybe lábadt a szemem. Képzeljétek el, a Komáromi úton láttam működő hókotrót! Ráadásul járdát takarított! Isteni csoda történt! Lehet, hogy megsajnálta az öreg a Komáromi úton lakókat, ki tudja. Vagy a bíróság meg az ügyvédi irodák miatt megkülönböztetett figyelem övezi az utcát.komaromin-hokotrotb-02_20190108.jpgMondjuk a Fő térnél, kicsit feljebb már nem olyan rózsás a helyzet. A posta és a Vértes Agorája között konkrétan az úton jobb gyalogosan közlekedni, mint a járdán, akkora a hó meg a latyak és jég keveréke. Nem messze a T-Szol irodájától! Tatabánya központjában olyan nehéz közlekedni, akár egy világvégi kis falucskában.

De ne legyünk elégedetlenek, örüljünk annak, hogy van olyan járda, út, amit tisztítanak. Ez a lényeg. Tavaszig minden utca sorra kerül

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1614548192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása