Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BRUTÁLIS HELYHIÁNY A TATABÁNYAI VONALON MOST IS A MÁVNÁL! Jó előre váltsa meg a jegyét, ha még tudja

vasutallomas.jpg

Összesen 100 Intercity-vonatra nem fértek fel az utasok az ünnepek kezdete óta országosan.

Miért nem mond le a MÁV alkalmatlan vezetője?

A MÁV-Start most sem készült fel az ünnepi forgalomra: december 21-e óta 100 Intercity-vonatra fogytak el a helyjegyek. A Győr, Nyíregyháza, Miskolc, Szeged, Pécs, Zalaegerszeg, Kelebia, Lőkösháza és Biharkeresztes felé közlekedő járatok is megteltek. Bár a vasúttársaság előzetesen azt ígérte, hogy növelik a vonatok kapacitását, valójában számos járatra feleannyi kocsit sem kapcsoltak, mint amennyi szükséges lett volna. Több tucat vonatról hiányoztak az első osztályú kocsik is - számoltak be erről a Közlekedő Tömegen.

Az utóbbi időben három alkalommal hívta fel a MÁV-Start figyelmét a megtelt Intercity-k súlyos problémájára az Egyesület:

Minden alkalommal hangsúlyozták, hogy megoldást csak a forgalomból kivont kocsik üzembe helyezése, új járművek vásárlása, illetve a csúcsidőszakon kívüli vonatok jegyárainak további csökkentése adhat.

Miután a probléma alapvető gyökere Csépke András vezérigazgató személyes projektje, az IC+ kocsik építése, ezért jogos a felvetés, hogy neki mihamarabb távoznia kellene.

A teljesség igénye nélkül, a tegnapi problémás MÁV járatok:

December 28-án, pénteken:

Budapest-Keleti – Győr:

11:40 railjet xpress

13:40 railjet xpress

Győr – Budapest-Keleti:

9:56 Avala EC

11:21 Sopron Bank IC

12:56 railjet xpress

14:56 railjet xpress

16:56 railjet xpress

17:56 Hortobágy EC

18:56 railjet xpress

19:56 railjet xpress

Az egész cikket megtalálják ITT!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr714521476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása