Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA IS JELENTI: Orbán Viktor megindult felfelé!

orbannapi.jpg

Mi is üdvözöljük Magyarország miniszterelnökét, ha már a saját újságjai megtették, mindahányan vannak! Ezt a kegyelmi pillanatot mi is át akartuk élni, milyen bizsergető érzés Boldog Karácsonyt kívánni neki. Nem akartuk, hogy azt gondolja bárki is, hogy vazallus kormánylap vagyunk, ezért csak most köszöntjük a Vezért. Megható pillanat, könnyeink folynak rendesen.

Minden megyében ugyanaz jutott a karácsonyról a lapszerkesztők eszébe: Orbán Viktor

Legutóbb április hetedikén, az országgyűlési választások előtti napon volt megfigyelhető az a ritka együttállás, amikor az összes megyei lap szerkesztőjének ugyanaz jutott eszébe. Karácsonykor gyakran történnek csodák, így ez az együttállás most megismétlődött!

A megyei lapszerkesztők fejében megjelent gondolat áprilisban és most is ugyanaz volt: hogy meg kell interjúvolni a miniszterelnököt. Pontosabban: hogy jó lenne átvenni a Magyar Idők interjúját.

Így néznek ki a Mediaworks-lapok online címlapjai:

mdegyei_lapok_karacsony.jpg

Így néznek ki a Lapcom-lapok online címlapjai:

ovi_lapok.jpg

Így pedig a Russmedia-lapok online címlapjai:

ovi2.jpg

 

Mi ez, ha nem karácsonyi csoda?

(azonnali)

Fotó: napi.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5114513916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása