Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

M1-ES BŐVÍTÉS: Először nem Budapest felé kellene bővíteni az autópályát?

dugo.jpg

Egyszer talán megoldják, hogy kétszer három sávosra bővítsék az M1-es autópályát, és nemcsak Tatabánya és Győr között. Most a tervezés előtti megbeszélésen jártak a politikusok.

“Az M1 autópálya 2X3 sávra örténő bővítése...

...Tatabánya-Újváros és Győr (M19) csomópont között című, tervezés előtti megbeszélésen vettem részt pénteken Tatabányán, a polgármesteri hivatalban.

A NIF (Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő) Zrt. szervezésében megtartott egyeztetésen országgyűlési képviselőtársaim Bencsik János és dr. Bertalan Judit valamint Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere illetve az érintett települések vezetői és szakemberei is ott voltak.

Véleményem szerint ez lesz a Nyugat-magyarországi régió legfontosabb közútfejlesztési beruházása ezért nagyon fontosnak tartom, hogy már a tervezéstől figyelemmel kövessem.”-lelkendezik Simon Róbert Balázs képviselő a Facebookon.

Oké, hogy ő lelkesedik, de ha jobban megnézzük: Tatabánya szempontjából tényleg az a legfontosabb, hogy előbb Győr felé legyen meg a harmadik sáv? Amikor a legtöbb ember a főváros felé ingázik, ugyanis oda jár dolgozni?

Győrtől Tatabánya felé szépen, gond nélkül lehet haladni, a komoly problémák, torlódások, dugók, balesetek Tatabánya és Budapest között lassítják a forgalmat. Vagy rossz műsort nézek?

Emberek, vigyázó szemünket és hatalmas eszünket miért nem a főváros felé fordítjuk?

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr814425796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása