Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: Tatabányát is megtámadhatják a migrénsek!

polghiv-tb-elottszemet-20180423-02_1.jpg

Most érkezett a hír, amely szerint migránsok új csoportja  készül megtámadni Európa, azon belül Magyarország határait: a MIGRÉNSEK!

Informátorunk úgy tudja, hogy a migrénsek kifejezetten a migrénes fejfájással rendelkező magyar embereket veszik célba, rajtuk keresztül próbálnak bejutni az országba. A migrénseket egy titkos azerbajdzsáni laboratóriumban, a klónozás egy igen szélsőséges eszközével, fejlesztette ki egy Soros György által támogatott kutatócsoport.

A migrénsek állítólag sokkal veszélyesebben a migránsoknál, hiszen az emberi szervezetre is tudnak hatni, erős fejfájásos rohamokat idézve elő. Sajnos akik hajlamosak a migrénes fejfájásra nagyon hamar a “hálójukba” kerülhetnek, és már csak azt veszik észre, hogy embereket rejtegetnek a saját lakásukban, és amikor megszűnik a fejfájás, nem emlékeznek semmire, és az idegenek már nincsenek sehol. Ráadásul a spájzból is hiányzik a sok kolbász, hurka, szalonna.

A hírek szerint a kormány ezért is akarja 40-ről 50 évre felemelni a katonai szolgálatra behívhatóság korhatárát, hogy még időben ki tudja képezni a lakosság egy részét a védekezésre. Informátorunk azt is elmondta, hogy a Fidesz szerint már az ellenzéki pártok nagy részét is ellepték a migrénsek, ezért is kell például sokszor megvonni tőlük a szót a parlamentben. És a városi közgyűléseken is ezt a protokollt kívánják bevezetni: Tatabánya ebből a szempontból fontos stratégiai pont. Ráadásul a műszerek szerint a városban jelentősen megemelkedtek a fejfájásos panaszok, ezért a megyeszékhelyen fokozott állambiztonsági intézkedésekre lesz szükség.

Az már lehet tudni, hogy a háziorvosok összeköttetésben lesznek a terrorelhárítással: a migrénes betegek adatait egy központi adatbázisba kell regisztrálniuk, az új panaszokkal jelentkezőkről pedig azonnal jelentést kell tenniük.

A lakosságot később fogják tájékoztatni. A lényeg, hogy senki ne ijedjen meg, akinek esetleg migrénes fejfájása van, nem jelenti azt, hogy alapból migréns lenne. Emiatt ne essen pánikba senki!

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6814407938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása