Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI FIDESZES PUCCS? Útban van a fiatal narancsoknak Molnár Tamás?

molnar.jpg

Tudják, hogy ki a tatabányai önkormányzat közbiztonsági tanácsnoka? Ha nem, eláruljuk: Molnár Tamás, a belvárosi körzet képviselője.

Hozzá tartozik az Ifjúsági út problémás területeinek egy része. Talán fejből tudja mindenki, hogy ez Tatabánya egyik legproblémásabb területe. Szóval egy illetékes ott a képviselő. Ehhez képest felettébb érdekes dolgok történnek az Ifjúság út környékén, mintha nem lennének elégedettek az ifjú narancsosok az ottani helyzettel. Mondhatnánk azt is, hogy a jövő évi önkormányzatira megy a helyezkedés. Most például a fideszes önkormányzati képviselő-jelöltek harca zajlik éppen, legalábbis így is lehet értelmezni a Fideszhez köthető fiatalok aláírásgyűjtési akcióját, az élen Kupcsok Péterrel.

Elégedetlenek a környék állapotával (parkolás, üzletek feltöltése) ezért azt írják, felkeresik az ott lakók egy részét a jövő héten.

Hozzátesszük, ezt a problémát már nagyon régen meg kellett volna oldania a városvezetésnek. Úgy látszik, ez az aláírásgyűjtés csak az ott élők szédítése, egy üres marketingfogás, amivel előtérbe akarnak tolni egy ifjú narancsost.

Azért állunk kicsit értetlenül az akció előtt, mert a belvárosi fideszes Molnár Tamásnak külön titulusa van ilyen problémákra, ezek szerint a feje felett átnyúlni látszanak elvbarátai. Lehet, hogy a kormánypárt helyi frakciója nincs megelégedve Molnár munkájával, és ők maguk puccsolják meg a politikust?  Bizony nem lennénk meglepve, ha ezt az ifjú fideszest indítanák a legközelebbi választásokon helyette.

Azt írják az aláírásgyűjtés elindítói:

“Az Ifjúság út 56-57 szám alatti garázssorokban működő boltokhoz érkező vásárlók, illetve a szemben levő Green Pub szórakozóhely és mellette található boltokhoz érkező vendégek/vásárlók gépjárműveiket a garázsok előtt járatják/parkoltatják.

A járművek a vásárlás miatt történő járatása/ parkolása és az azzal járó zajongás zavarja az itt lakók nyugalmát, nem lehet tőlük pihenni. A fuvarozók a járműveikkel nem tudnak áthaladni, nem férnek el a fenti tevékenységet végző autók miatt, mert azok elállják a közlekedési útvonalat, nem tudnak kipakolni a boltok előtt.

Javaslatunk Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata felé, hogy az Ifjúság út 56-57 lépcsőházak garázssorai elé, a boltok elé rakodási területet jelöljenek ki, mely területen nem lehet az egyéb járműveknek parkolni és várakozni.”

Azt most felejtsük is el, hogy Molnár Tamás közbiztonsági tanácsnok nem tudta megoldani a környék problémáját, illetve a területen régebben volt eredménytelen petíció-gyűjtés. Valószínűleg ez a mostani is így végzi.

Mi csupán azt a kérdést tesszük fel, ha sikerülne is a felfestés, ki fogja a rendet betartani, ha eddig sem vették a fáradságot az illetékesek?

Nekünk inkább az az érzésünk, hogy ez a fideszesek részéről egy újabb adatbázis frissítés lesz.

 

A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr714391752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása