Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI POLITIKAI KÁOSZ! A DK-tól kért segítséget a helyi Jobbik?

varoshazatb-indafoto-hu_3.jpg

Az országos Jobbikos káosz elérte a tatabányai alapszervezetet is, elindult a politikai cicaharc nálunk is, és ki tudja, hogy mi lesz a vége. Persze ez megint a Fidesz malmára hajtja a vizet.

A Jobbik tatabányai alapszervezetéből kilépett tagok szerint volt pártjuk cserbenhagyta a nemzeti érzelmű közösséget, az új vezetés pedig nem volt képes elszámolni a párt kétes ügyleteivel sem a tagság sem a nemzet felé.

A DK-val szövetkezett a tatabányai Jobbik új elnöke egykori tagtársaival szemben, ezért méltatlanná vált a nemzeti oldal képviseletére – írták a helyi alapszervezetből kilépett tagok a lapnak eljuttatott közleményükben. A volt jobbikos képviselők, akik ma már a Mi Hazánk Mozgalom tagjai, a közélettől való visszavonulásra szólították fel Balogh Ferencet. Közölték: az alapszervezet a város kormánypárti és balliberális ellenzéki képviselőivel kezdett tárgyalásba, aminek célja az volt, hogy a Jobbikból kilépett Boda Bánk László képviselői munkáját segítő bizottsági tagok tagságát függesszék fel, hogy helyüket a képviselő-testület segítségével a Jobbikban maradt tagok vehessék át .

A volt jobbikosok állítása szerint Balogh, a helyi Jobbik elnöke arra hivatkozott, hogy Boda Bánk Lászlóval és az érintett bizottsági tagokkal folytatott tárgyalások nem vezettek eredményre, ezért többek között a Demokratikus Koalíció segítségét kérte. Kiemelték, hogy Balogh sosem kezdeményezett tárgyalást sem Bodával, sem a bizottsági tagsággal rendelkező egykori tagtársaival. Csalódottan, értetlenül állnak korábbi bajtársuk árulása előtt. Felidézték: a tatabányai alapszervezet júniusban kettészakadt, a Jobbik egyetlen önkormányzati képviselője, bizottsági tagjai és sokan mások is kiléptek a pártból- írja a Magyar Hírlap.

Az a helyzet, hogy nagyjából Schmidt Csabán múlik, hogy kik legyenek a bizottság tagjai, tehát a kormánypárt fogja eldönteni, hogy változik-e a helyzet Tatabányán vagy sem.


A fotó illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5714356023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása