Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ, HITELT IS FELVESZNEK! SZÁZMILLIÓKÉRT folytatják Schmidt Csabáék, mutyizós parkolós rajzverseny pályázatukat?!

penzeso-schmidtcsaba.jpg

Az elmúlt hetekben foglalkoztunk vele, hogy milyen nevetséges műszaki dokumentációnak nevezett förmedvények alapján mennek ki 10 és 10 milliók út-, járda és egyéb beruházások kapcsán.

Az azóta megvalósult Füzes utcai beruházásnál illetve az éppen visszavont Szent István út projektjénél még rajzzal sem bajlódtak, na persze a Mikes kapcsán csatolt skicc is inkább egy jótékonysági gyermekrajz pályázaton indulhatna, mint egy szabályos közbeszerzés dokumentációjának felelt meg.

Ehhez képest, legutóbbi ülésén Schmidt Csabáék előterjesztésében a képviselőtestület többsége megszavazta, hogy vegyenek fel 200 milliót útfelújításokra és parkolóépítésekre.

Félreértés ne essék, rengeteg helyen szükséges a felújítások elvégzése valamint akár teljesen új parkoló létesítményeket is szükségesnek látnánk, de egész egyszerűen nevetséges, ahogyan a közpénzzel bánnak.

Az pedig csupán a hab a tortán, hogy egyelőre meg sem tudták mondani, hogy például a parkolók hol lesznek.

Tatabánya területén! Szerintük meg kellene elégednünk ennyivel?

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3914333471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása