Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A RÉGI IDŐKET IDÉZTE A T-SZOL! Szombati munkanapjukon közösen tették rendbe az általuk üzemeltetett temető egy részét

t-szolnapon-schmidtcsaba-fboldala.jpg

Úgy tűnik kreatív csapaterősítő tréninget találtak ki a T-Szol csoport vezetői.

„Az emlékezéshez méltó környezet biztosítása” mottó alapján felhívást intéztek a T-Szol Csoport összes munkavállalójához. Mindenszentek és halottak napjához közeledve a T-Szol Zrt., az Agora Nonprofit Kft., a Cseri Strand és Élményfürdő Kft., a Gazdaságfejlesztő Szervezet Tatabánya Nonprofit Kft., a Tatabányai Közszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft., a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft., a T-Ház Kft., valamint a T-Ingatlanfejlesztő Kft. munkavállalói közösen eltöltött munkaidejükben közösen  újította meg az egyik tatabányai temető környezetét.

Az Újtelepi temető környezetét javították és erre a remek alkalom kínálkozott, hogy október 13-án áthelyezett munkanap, így a mindennapi megszokott munkavégzésből kizökkentették a más helyen dolgozókat. A reggeli kezdésre érkezők száma meghaladta a 150 főt.

t-szolnapon02-schmidtcsaba-fboldala.jpg

A népes embersereg kerítést csiszolt, majd festett, a kerítés lábazatát magasnyomású mosóval szinte újjá varázsolták, valamint az 1978-as bányaszerencsétlenség emlékművének környezete is megtisztításra került.

Jutalomképpen meglátogatta őket Schmidt Csaba polgármester, mintegy egészen véletlenül :)

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9214300901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása