Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

FANTASZTIKUS A PIAC TATABÁNYÁN! Sajnálhatja, aki nem gördült be ide

birka.jpgIgazán jókedvűen írom le, tegnap tömve volt a Gördülő Kosár Bevásárló Közösség kicsi piaca Tatabányán.

Ha ez így megy tovább, nagyobbra kell, hogy cseréljék. Mondjuk a szervezők nem bíztak semmit  a véletlenre: a mostani őszi bulin birkapörkölt kóstolás, mustkészítés, gyereknek ugrálóvárazás szerepelt a terítéken.

Na, meg az újítás a Gördülő- tombola.piac4.jpgAhogy mentem be a kapun, már “ le is vadásztak” a kedves nénik egy jóízű regisztrációra. Aranyoskám, és kér-e tombolajegyet? Aranyoska természetesen kért, és már ábrándozott is, kolbász-és sonkafürtökről, sajt-nyakláncokról, és töpörtyű fülbevalókról.piac2.jpgÉs az ember csak ráült a tömeg hullámaira, és csak ment velük, tátotta a száját a sok jó falat láttán, aztán elő a pénztárcát, hogy beszerezze a jövő heti házi kaja adagját. Laza idősík-váltás. Mindenki mosolyog, minden árusnál meg lehet állni egy kicsit beszélgetni, szóval zajlik az igazi piac.

piac3.jpgAzt mondják, a közösség új termelőkkel is gazdagodott mostanság, észre is veszek egy üvegműves hölgyet, akit még nem láttam, ráadásul meglepően szép portékával érkezett.

uveg_piac.jpgValaki még egy bor-és pálinkaternelőt emleget, csak ő nem tudott most eljönni.

piac5.jpgOké, gondolom, akkor meglesz a pia utánpótlás az ünnepekre, helyes. Aztán biztos ami biztos, benyomok egy lángost, nagyon rendben van, szerintem krumplit rak a tésztába, hoppá. És mit ad isten: a tombolán nyerek egy szatyrot tele, apró finomságokkal.

Elégedetten gördülök haza.

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4314298031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása