Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KEDDTŐL VÁLTOZIK TATABÁNYA TÖMEGKÖZLEKEDÉSE: Forgalomkorlátozás, ideiglenes megállóhelyek
utitatji.jpg

Kedden (október 9.) 8 órától  ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a Búzavirág utca burkolatának felújítása miatt.

A szolgáltató közelménye szerint az építés ideje alatt egyirányúsításra kerül a Búzavirág utca „Orgonás út – Kerék utca” közötti szakasza.

Az egyirányú közlekedés miatt az érintett autóbuszjáratok (50, 51, 51B, 52I, 53, 53B, 53I, 54, 55, 57, 59, 59B, 59I) a 2. ütem alatt nem érintik egyik irányban sem a „Coloplast” elnevezésű megállóhelyet.

A járatokról az utasok leszállítása a Kerék utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen történik.

A járatokra történő felszállás a Bridgestone irányából (Tatabánya felé) az egyirányúsított Orgonás utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen történik.

A térképes menetrendi tájékoztatót letöltheőt Pdf formátumban ittmegtekintheti.

A felújítási munkálatok különböző ütemeiben a forgalmi rend változik!

(forrás: tbusz)

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2414286577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása