Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AZ EMPÁTIA MOTOROSAI Tanévkezdési Börzével segítettek a rászorulóknak a tatabányai Családsegítőben

csali3.jpg

A TUnderground motoros klub tagjai a Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központtal összefogva tartottak tanszerosztást a rászorulóknak tegnap az intézmény udvarán. A Családsegítőben a minden hónap elején megtartott használtruha-börzére “csatlakoztak rá” az empátia motorosai és okoztak örömet sok családnak.

csali2.jpg

Esztergályos Zsolt, a TUnderground Club főmotorosa elmondta, a gyűjtés két hónappal ezelőtt kezdték, az egyik klubtag Inci ötlete alapján. Az országban volt már ilyen, de ott csak iskolatáskákat gyűjtöttek. Ők azt gondolták, hogy az iskolakezdéshez sok minden szükséges és egyáltalán nem  olcsó, de vannak olyanok, akik lecserélik tanévkezdéskor a tanszereket ezért úgy hirdették meg az akciót, hogy gyűjtik a használt, de még használható iskolatáskákat, tolltartókat, satöbbi.

csalis.jpg

A gyűjtést nagyon sokan támogatták új tanszerekkel és pénzzel is. Az iskolakezdési csomagokat a klub tagjai állították össze az adományokból. Az alsós évfolyamnak 1.-4. osztályig  sikerült 10 db iskolakezdési csomagot összeállítaniuk, a felsősöknek pedig A4-es füzetből jött össze rengeteg.

csali4.jpg

De hátizsákból, iskolatáskából is egy kombiautónyi adomány gyűlt össze, amit az udvaron felállított rendezvénysátorban adat át a rászorulóknak, míg az épületben a tatabányai családsegítő munkatársai várták használtruha-börzével a családokat.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7714208073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása