Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉSZÜLT AZ 544 MILLIÓS ÚTFEJLESZTÉS A TATABÁNYAI IPARI PARKBAN: Kicsit drága 1,4 kilométer, de a miénk

ut_2.jpg

Elkészült az ipari parkban az új Bécsi út.

“Mostantól a Bécsi út is segíti a Tatabánya-Környe Ipari Park megközelítését, valamint nagyban hozzájárul a Búzavirág utca tehermentesítéséhez. A rohamos fejlődésének köszönhetően már közel tízezer ember dolgozik Tatabányán, az ipari parkban, és az újabb vállalatok letelepedésével, valamint a már itt munkálkodó cégek fokozatos bővülésével ez a szám csak egyre növekszik. Ahhoz, hogy ezekkel a gyorsan növekvő igényekkel lépést tudjunk tartani, és megfelelő megközelítést tudjunk biztosítani az egyre bővülő ipari park vállalatai számára, egy komplex útfejlesztési program megteremtésére volt szükség” írja a polgármester a Facebook-oldalán.

Az 1.4 kilométer útfejlesztés potom 544 millió forintba került, amiből 484,29 milliót a gonosz uniótól kapott a város. Kicsit borsos az ár, de legalább már erről az útról is megközelíthető az ipari park. Reméljük, így már nem lesz akkora torlódás műszakátaskor, mint általában lenni szokott.

Ezek után nekilátnak majd a Búzavirág utca felújításának is. Mondjuk akkor a felújítás idejére ugyanúgy marad a káosz és torlódás, gondolom én. De valamit valamiért.

 

Fotó Facebook/ Schmidt Csaba

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4514201559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása