Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÁRPÁD GIMI: “újra” megkezdődik a suli felújítása Tatabányán

arpadgimitb_20180811_01.jpg

Érdekes hír látott napvilágot. Megkezdődik az Árpád gimi felújítása.

Most éppen  Kovács Miklós igazgató nyilatkozta az MTI-nek.  A hír szerint két milliárd forintot is meghaladja a beruházás végösszege.

Legutóbb, még valamivel több, mint másfél milliárdról volt szó. Igaz az egy két hónappal ezelőtti állapot, képzelhetik, azóta mekkora infláció volt.

Valószínűleg ez csupán egy kommunikációs trükk, miután Tatabányán a beruházások jelentős részét blöffszerűen meghirdetik és aztán nem történik semmi, de úgy kell tenniük, mintha gőzerővel haladnának a beruházások.

Mondjuk ez az Árpád esetében durva lenne, mert a gyerekekkel ezt nem lehet eljátszani.

Dolgoznak is serényen a kivitelező képviselői, ezért is furcsa az a hír, vagy csupán zavar van a kommunikációs erőtérben, és valaki Budapesten most rakott fel egy régebbi nyilatkozatot.

Nekünk úgy tűnt, a bontások egy részével már készen vannak, nem most kezdődött a munka.

A Tatabányai Állami Gimnáziumban 1946-ban kezdődött meg az oktatás. Az intézmény 1948-tól 1956-ig Rákosi Mátyás nevét viselte, ezt követően lett Árpád Gimnázium, majd 1978-ban költöztek jelenlegi helyükre, a megyeszékhely központjába.

Reméljük, Schmidt Csabáéknak hűségük bizonyításaként nem jut eszükbe kezdeményezni a gimnázium átnevezését mostani vezérükre.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyban@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8314174829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása