Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÖZEL 60 MILLIÓÉRT AZ ÁRPÁDOSOKNAK! “Gőzerővel” újítják fel a Herman iskolát Tatabányán

kivul2_1.jpg

Felújítják a Herman iskolát is Tatabányán, a dokumentum szerint csak részlegesen, de már az is valami. Emlékezzünk, ide fognak beköltözni egy időre az Árpád gimisek, amíg nem végeznek annak az épületnek a felújításával.

Induláskor kicsivel több mint 57 millió  forintra becsülték a felújítás teljes összegét.

A szakemberek  PWC burkolatot tesznek le a Herman Iskola jelenleg használaton kívüli B épületében, kicserélik a kültéri nyílászárókat, a többit pedig megjavítják, plusz rendbe hozzák a lambériát, felülvizsgálják a villamos szerelvényeket, majd kiépítik a szerverhelyiség elektromos ellátását. A mosdóknál most a szerelvényekre néznek rá, de nagy felújítás azért nem várható.

A munkát ismét egy ismerős vállalkozás az AGNUS G' Építőipari és Szolgáltató Kft. nyerte el, valamivel több mint 32 millió forintért.

A falfestési feladatokkal az UNIFESS Kft-t bízták meg, ők végezhetik közel 25 millió forintért.

Remélhetőleg elkészülnek a tanév kezdetére.



Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2014123269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása