Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI BUSZMEGÁLLÓK: Meddig húzzák még ezek a dilettáns vezetők?

buszmegallo-tb-martirok01.jpg

Elképesztő csigatempóban, hónapok óta építgetik Tatabányán a buszmegállókat.

Azt gondolná a tatabányai polgár, hogy néhány busz megálló megépítése nem lehet túl bonyolult feladat, főleg, miután a technológiájuk meglehetősen hasonló.

buszmegallo-tb-martirok02.jpg

Ehhez képest, miközben lassan a városvezetők összevissza megígérnek mindenféle csoda beruházást, a buszmegállók csak épülgetnek, épülgetnek szépen, lassacskán. Persze van amihez még hozzá sem fogtak, van ahol csak a táblát vették ki és szalaggal körbekerítették az ott keletkezett üreget, aztán itt-ott kicsit felbontották a buszöblöt, de azzal inkább a közlekedést nehezíti csupán.

buszmegallo-tb-banyaszkorter.jpg

buszmegallo-tb-karolyimihaly.jpg

Ami érdekessé és ki tudja mennyivel drágábbá fogja tenni, hogy most már módosították ebből kifolyólag az utastájékoztatókkal kapcsolatos közbeszerzés kapcsán kötött szerződést.

Beleírták, ami sajnos nekünk tatabányaiaknak szemmel látható, hogy az utastájékoztató rendszereket a megrendelő hibájából nem tudják telepíteni, egész egyszerűen nincsenek készen a megállók.

A módosítás szerint, hónapokkal meghosszabbítják a határidejét a projektnek. A szállító szempontjából érthető módon, a megállóhelyekben kihelyezett utastájékoztatók tekintetében szállító jogosult installáció nélkül is kiszámlázni. Magyarán ha felszerelik és nem lesz megfelelő, akkor majd futhatunk a pénzünk után?

A késedelem okairól azt írják:

  1. A Megrendelő a buszmegállók felújításáról közbeszerzési eljárást folytatott le, a felújítási munkálatok tervezési idejében váratlan időbeli csúszás jelentkezett.
  2. A kültéri kijelzők elhelyezésének áttervezése vált szükségessé.
  3. A kültéri kijelzők alaptesteinek betonozása, a burkolat helyreállítása, valamint a tápellátásuk kiépítése jelenleg még nem készek a telepítendő eszközök fogadására és felszerelésére

Bevallom őszintén, nem sok kész buszmegállót tudnék kapásból felsorolni.

buszmegallo-tb-temetonel.jpg

Normális cégeknél, ennél kevesebbért repültek volna a vezetők?

Itt lehet, hogy a lakosság bosszantása, egy előnyös tulajdonság?

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6314113997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása