Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Helyreigazítunk a Cifra Palotával kapcsolatban

tulipanoshaz-diszteremfelujitaselott_1.jpg

Nemrég helyreigazítási kérelmet kaptunk Schmidt Csabáéktól, velünk már csak így kommunikálnak.

A városvezető a RENDBE HOZZÁK VÉGRE A CIFRA PALOTÁT: Igaz 300 millióval többe fog kerülni  című írásunk azon részét sérelmezi, amelyben, azt írtuk, hogy a jelenlegi kurzus is felelős lehet a Cifra Palota állapotáért.

“Annyi plusz pikantériája volt a dolognak, hogy egy tavaly júniusban világot látott, a közbeszerzési kiíráshoz készült szakvélemény leírja, hogy 2010-ig az épület megőrizte műszaki állapotát, „ám 2010-től eltelt időszakban az őrizetlenül és gondozatlanul álló épület egyes részei jelentősen károsodtak.”  Amiből azt következik, hogy Schmidt Csabáéknak nagy felelőssége lehet abban, hogy romlott az épület állaga, és négy évig várni kellett a tetőszerkezet helyreállítására.” -írtuk júniusban.

Igaz, feltételes módban fogalmaztunk, nem állítottuk, hogy biztosan ők a felelősek, de hamisan keltettük annak a látszatát, hogy Tatabánya  város vezetőit felelősség terheli a Tulipános Ház tetőszerkezetének károsodása miatt. 

A kért helyreigazítás szövege:

"Hamisan keltettük annak látszatát, hogy Tatabánya város vezetőit felelősség terheli a Tulipános Ház tetőszerkezetének károsodása miatt. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ingatlan 2010-14 között nem volt az önkormányzat tulajdonában. 2014-ben egy magántulajdonostól vásárolta meg az épületet és a legnagyobb gondossággal eljárva, még abban az évben gondoskodott a tetőszerkezet helyreállításáról.

A fotó illusztráció

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!




A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9714099423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása