Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Unikum Ház- Non Stop ABC-Söröző: Már 1000-en tiltakoznak Schmidt Csabáék halálos ítélete ellen Tatabányán!

unikumhaz-fboldal.jpg

Folyamatosan járnak be az emberek az Unikum Házba aláírni, hogy Schmidt Csabáék rosszindulatú nyitvatartási rendelete ellenére éjszaka is nyitva maradhasson a sörözővel egy épületben lévő non-stop ABC, ha már non-stop, ugye.

Itt megjegyeznék, ha minden igaz, a városban már nincsen olyan bolt, ami éjjel-nappal nyitva lenne.

A hivatalos értesítést június 10-én kapták meg, és elkezdték gyűjteni a szükséges aláírásokat az ABC 50 méteres körzetében, ami az esetükben 8 lépcsőházat és a benne lévő lakásokat jelenti. Nagyon hamar sikerült is TÖBB MINT 100 LAKÓ hozzájárulását megszerezniük, hogy nonstop nyitva lehessenek. Bevitték, határidő előtt, az addig összegyűjtött aláírásokat a hivatalba, ahol azt mondták nekik, nem gondolták volna, hogy valaki elkezdi gyűjteni, hogy nyitva maradhasson. (TESSÉK?)

Ők úgy érzik, szinte rájuk szabták a tiltást. Ha már lúd, legyen kövér, gondolták, és elkezdték kiterjeszteni a támogató aláírásokat a környéken, amiből az lett, hogy hétfő óta egész Tatabánya területéről jönnek aláírni, segíteni, és ez rettentő jó érzés a tulajdonosoknak. Ráadásul komoly visszajelzés lehet a polgármesternek is, ha majd a végén megkapja az összes dokumentumot. Jelenleg közel 1000 VÁROSLAKÓTÓL kaptak támogató névjegyeket. Van, aki csak belép, “aláírni jöttem”, mondja, és már megy is tovább. A nem messze lévő munkásszálló lakói közül, ha jól tudjuk, mindenki szeretné, ha folyamatosan nyitva maradnának, ugyanis délutános műszak után fél 11 körül érnek haza, és az nagyon jó mindenkinek, hogy gyorsan le tudnak ugrani kenyérért vagy felvágottért még olyan későn is.

A városvezetés ezen is elgondolkodhatna, ha már ide hívnak embereket dolgozni a városba. Meg azon is, hogy miért is akarnak tönkretenni egy 23 éve működő vállalkozást, és még a többi helyet is, amelyek a nem éppen átgondolt rendeletük miatt fognak bezárni.

Az a kérdés is felmerül bennünk, hogy nemsokára készen lesz a Gerecse Kapuja turisztikai központ, amitől a városvezetés azt várja, hogy jönnek majd hozzánk a turisták. De ha városban nem lesz egy szórakozóhely vagy étterem, ami későn is nyitva van, röhögve fognak továbbállni, akár Tatára, akár Budapestre. Kicsit ellentmondásos, nem?

Mindenesetre, aki szeretné támogatni az Unikum Házat, sétáljon be egy aláírás erejéig.

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4414096923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása