Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NÁLUNK MÁR RÁNÉZÉSRE IS GYÓGYÍTANAK? Összeesett a tüdeje a tatabányai férfinak, de nem vette észre az orvos

legmell2.jpg

Múlt szombaton egy 28 éves tatabányai férfinak fájt a háta, nehezen kapott levegőt, elsétált az ügyeletre, ahol elmondta a panaszait, és az ügyeletes orvos állítólag ránézésre megállapította, hogy izomgyulladása van. Felírt neki egy krémet, tablettát, majd hazaküldte.

Csakhogy súlyosabb volt a baj mint azt az orvos gondolta. A férfinak estére már komoly fájdalmai voltak, ezért a sürgősségire ment, ahol kiderült, hogy kilyukadt és összeesett a tüdeje, vagyis úgynevezett légmell alakult ki nála. Meg is halhatott volna - tudta meg a Tények.

Adrián már jobban van, de csövet vezettek be az oldalánál, hogy a tüdeje körül vákuum keletkezzen, és ne rosszabbodjon az állapota, de a kezelőorvosok szerint, az is előfordulhat, hogy meg kell majd műteni.

Egy igazságügyi orvosszakértő szerint a légmell viszonylag könnyen diagnosztizálható, egy egyszerű hallgatózással az esetek többségében ki is lehet szűrni, da vannak olyan esetek, amikor csak később súlyosbodnak a tünetek.

Most már csak az a kérdés, amikor először elment a rendelőbe, miért csak ránézésre állította fel az orvos a diagnózist?

 

A fotó illusztráció

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr814018570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása