Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZUPER KODÁLYOSOK! A tatabányai Kodályos Mazsorettek repülnek az Európa-Bajnokságra

mazsorett-kodaly-fboldaluk.jpg

Nemrég zajlott le, a IV. Országos Majorette Bajnokság, Kunszentmártonban, ahol a Kodályosok kitűnően szerepeltek.

A bajnokságon a július 4-i Prágában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra is kvalifikálták magukat a versenyzők. A mieink 12 dobogós helyezést szereztek és 11 EB kvalifikációt nyertek a bajnokságon.

A Kodályosok 25 táncossal és még ennyi lelkes és támogató szülővel, rokonnal indulnak ennek eredményeként útnak Csehországba, Prágába a XV. European Majorette-sport Championship, 4 napos kontinensviadalra.

Az Országos Bajnokságon 11 produkciót kvalifikáltak az EB-re, amelyből 10-et visznek is Prágába, mindhárom korosztályban, bot, zászlósbot és pom-pon eszközzel is!

Start kategória cadet korosztály felkészítői: Sikrai Szilvia, Gőbőlős Rebeka

Basic és Master cadet és junior korosztály felkészítői: Anderla Anett, Pongrácz Nikolett, Molnár Alexandra, Kasza Petra

Master senior korosztály felkészítői: Molnár Alexandra, Anderla Anett

 

Hajrá Kodály!

(a csoport Facebook oldala)

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3314000436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása