Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ILYET MÉG NEM LÁTOTT: FORRADALOM AZ IPARI SKANZENBEN-DADABÁNYA underground fesztivál

dadabanya.jpg

Izgalmas, hagyományteremtő fesztivált szerveznek június 8-án az Ipari Skanzen területére a Vértes Agorája szervezői. Kultikus művészekkel és zenekarokkal találkozhat a nagyérdemű. Olyan művészekkel lehet együtt festeni többek között mint Wahorn András vagy Kopasz Tamás, és olyan koncerteken vehetnek részt, mint a Jancsó-filmben is szereplő Lyuhász Lyácint Bt.

Ilyen fesztivál még biztosan nem volt a városban, ahol a kortárs underground szcéna megmutatja magát, és bebizonyítja, hogy az elvont nem biztos az, legalábbis nem úgy, mint gondolja az ember. A gondolatok pedig kibányászhatók.

DADABÁNYA underground fesztivál

  • Hagyományteremtő szándékkal végzett kísérlet a helyi társadalom művészetekre való nyitottságának vizsgálatára
  • Zenés-táncos szórakozásnak álcázott mélyfúrás a kultúra izzó magmájáig
  • Ingyenes zenei tűrőképesség vizsgálat
  • Menedék a kommersz kultúra szörnyetegei elől (kivéve italok)
  • Kultikus zenék, bányamély gondolatok
  • Friss levegő!

Rendel dr. Kondor, Lyuhász Lyácint addig üti a vasat, amíg mozog, új látásmódra tanít Gáspár Kornél és Csermanek Csaba, élőben jól fest a Tapasztalt ecsetek, feltámad a Happy Dead.

wahornanagy.jpg

Te is lehetsz híres 15 percig – ragadj ecsetet és alkoss Kopasz Tamással, Chris Allannel, Szurcsik Józseffel és Wahorn Andrással együtt! Az 500. látogató megérinthet egy kortárs képzőművészt!

Fellépnek:

Flexible Juice (Budapest), Lyuhász Lyácint Bt. (Debrecen), Dr. Kondor (Debrecen), Tapasztalt ecsetek (Budapest et al.) , Új Látásmód Fúzió és Csermanek Csaba (Pécs) , Ef Zámbó Happy Dead Band (Szentendre)

Festenek:

Chris Allen,  Kopasz Tamás , Szurcsik József,  Wahorn András

Sopotnik Zoltán pedig írókat beszéltet.

IPARI SKANZEN, IPARI FORRADALOM

Forrás: avertesagoraja.hu

 

Fotó: avertesagoraja.hu, MANDA

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8613988972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása