Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÍGY LÁTTÁK! A mai tatabányai halálos baleset a tűzoltók szemszögéből (FOTÓK, VIDEÓ)

baleset0510tb-katved-01.jpg

Napközben cikkeinkben már írtunk a ma délelőtti sajnálatos balesetről, amely tragédiával végződött.

Az 1. számú főút és a Tarjáni út kereszteződésénél történt halálos kimenetelű közúti balesetnél, mint mindig,  többek között a tűzoltók küzdöttek a balasetben megsérültek kimentésén.

baleset0510tb-katved-02.jpg

Az utóbbi időszakban, az M1-es felújítása miatt mindennap rendkívül forgalmas útkereszteződésben egy személygépkocsi és egy utánfutót húzó kisbusz ütközött össze. A személygépkocsiba oldalról hajtott bele a kisbusz, amelynek az utánfutóján személygépkocsikat szállítottak.

baleset0510tb-katved-03.jpg

Sajnos olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy a Renault személygépkocsi vezetője és utasa is beszorult az autóba.

A helyszínre kiérkező tatabányai hivatásos tűzoltók jelentős erőkkel kezdték meg a mentést a mentőszolgálat segítségével. A legfontosabb volt, hogy sikerüljön a beszorult utasokat kiszabadítani a járműből, ezért párhuzamosan, két irányból végezték a mentést, feszítő-vágó berendezés segítségével távolították el az autó egyes részeit. Lebontották az autó oldalait és a tetőt is a sérültek biztonságos kiemelése érdekében.

baleset0510tb-katved-04.jpg

Annak ellenére, hogy a gyors és hatékony volt a beavatkozás, a beszorult idős hölgy a helyszínen életét vesztette.

A jármű vezetőjét súlyos életveszélyes sérülésekkel szállította el a mentőszolgálat. A kisbusz vezetője nem sérült meg. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes útzárat biztosítottak a helyszínen.

A mentésről készült videót a katasztrófavédelem bocsátotta rendelkezésünkre:

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8813906874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása