Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tök jó, beüzemelték a T-Busz szauna-szolgáltatását, próbálta már? Lassan fürdőruhában kell utazni egyes buszokon Tatabányán?

t-busz-buszok-terminal01_1.jpg

Tudom, nem kell mindenen kiakadni, de néha azok a fránya apró dolgok is megtudják nehezíteni az ember dolgát.

Olyanok, mint a kavics a cipőben, amitől nem fog szétmenni rögtön a lábad, de hosszú távon kényelmetlen. Ilyen apróság az is például, hogy megrohadsz a melegtől bizonyos  tatabányai buszokon, hogy konkrét legyek a múltkor az 5-ösön, de nemcsak ott. Azon a szép új buszon, amit nemrég vett a város, amin rossz időben fűtöttek is, ha kellett, tök jól esett az embernek akkor.

Azt nem értem, most hogy melegebb van a kelleténél, miért nem tudják a sofőrök bekapcsolni a légkondit. Jó, nincsen még 40 fok, de akkor is, szakad az emberről a víz a panorámaablakos buszokon. Nem értek hozzá, de reméljük nem így akarnak sprórolni, netán ki van adva, hogy alázatra kell tanítani a tatabányai utazóközönséget? Persze látom azt is, hogy van olyan utas, aki kinyitja a felső ablakot és akkor nyilván nem működik a klíma de valószínűleg azért nyitotta ki, mert melege volt. Sokat utazom  buszon, és ez nem egyedi eset, hanem inkább ez jellemző, hogy nem kapcsolják be a légkondit (nyilván tisztelet, a kivételnek, mert van kivétel, hál’ istennek), de az is lehet, hogy bekapcsolja a sofőr, csak nem ér semmit, ezt én, sima utasként nem tudom megállapítani.

De ha netán így lenne, akkor jó bevásároltak.


A fotó illusztráció

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9513902096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása