Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Megígérték, holnaptól Tatabányán vége a kohószökevény buszok korának! Az ígéret szerint hétfőtől az új csuklósok teljeskörűen munkába állnak

csuklosbuszok-uj-tatabanya-hu.JPG

Néhány napja mi is írtunk róla a városi oldal tájékoztatása alapján, hogy hamarosan szolgálatba álltak az új csuklós buszok is.

A választások előtt néhány nappal megérkeztek a városba az első új alacsonypadlós csuklós autóbuszok Lengyelországból, amelyek közül kettővel már akkor megismerkedhettek a tatabányaiak.

„Az év MAN busza 2015” kitüntetéssel is büszkélkedő, közel 19 méteres MAN Lion’s City GL típusú járművekből akkor összesen hat jármű érkezett a városba, amelyeket ezekben a hetekben folyamatosan adnak majd át a forgalomnak. Akkor azt ígérték, hogy további 9 új csuklós autóbusz is hamarosan Tatabányán lesz és április 16-tól, azaz HOLNAPTÓL pedig mind a 15 a tatabányaiak szolgálatába áll.

A polgármester Facebook oldalán ugyan tegnapelőtt azt írta:

“Néhány perccel azután, hogy átgurultak a várost jelző tábla vonalán, már meg is kezdték a három új, 13 méteres Credo szólóbusz matricázását annak érdekében, hogy minél hamarabb, már a következő hetekben a tatabányaiak szolgálatába állhassanak. A csuklós buszok a műszaki vizsgákat követően szintén folyamatosan forgalomba állnak…”

De ez nyilván csak egy félreértés lehet, ha egyszer megígérték, ők biztosan mindig igazat mondanak.

Kíváncsian várjuk a beharangozott szuper buszokat, de azt hiszem főleg az ipari parkban dolgozók, illetve a reggeli csúcsidőszakban iskolába, munkába, és egyéb kiemelt időszakokban utazók várják már az új buszokat.

Holnap kiderül, írják meg mit tapasztalnak!

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3113836356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása