Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Bereznai alpolgármester igyekszik felzárkózni Schmidt Csaba szintjére, április 1-i tréfánkkal SZERINTE BEFOLYÁSOLJUK A PARLAMENTI VÁLASZTÁST!

schmidt_csaba-bereznai-bohoc.jpg

Valószínűleg ilyen még nem volt a magyar politika történetében, hogy egy vicc miatt panaszoljon be politikus egy portált vagy egy lapot. Lehet, hogy volt, de akkor még a Marson is röhögtek rajta az ufók.

Talán emlékeznek még polgármesterünkkel folytatott  nyílt levelezésünkre, amelyben úgy ábrázol bennünket, mint akik elképesztő módon befolyásolunk tatabányai eseményeket.

Ehhez zárkózott most fel Bereznai alpolgármester, aki szerint beavatkoztunk a választásba, mivel áprilisi tréfaként április elsején álhírt közöltünk a humorérzékkel rendelkező olvasóinknak Bencsik János és Schmidt Csaba helycseréjéről.

Az alpolgármester szerint ez  érdemben befolyásolhatja a választást. Ezt akár még sikerélményként is elkönyvelhetnénk, hogy így tudjuk befolyásolni a választást.

Tehát, ha valakinek a címből, a dátumból és a tartalomból nem világos, hogy ez egy álhír, ott azért komoly problémák lehetnek.

Reménykedünk benne, hogy azért alpolgármestert ez nem akadályozza a munkájában, be tud még látni a sorok mögé. Persze felmerült az is bennünk, hogy Bencsik úr nem kedveli Schmidt Csabát, illetve az “utódnevelést” -a hamarosan időszerű nyugdíjazása okán- ellenzi, vagy nem tartja alkalmasnak (méltónak)  posztja majdani átadására, de nem akarja saját maga szóvá tenni.

Persze ezek csak feltételezések, de jelen esetben csak ilyesmire tudunk gondolni.

Ám, ha ez ennyire érbe vágó és nemzetbiztonsági érdek, mi készek vagyunk egy azonnali szavazást tartani, és akkor nem kell Önöknek vasárnapig várni. Talán még ez is befolyásolhatja a választás kimenetelét.

Ezúton is "köszönjük"  Bereznai Csaba beadványát, melyet a helyi Választási Bizottság valósnak ítélt, melyben arra kért bennünket, hogy távolítsuk el ezt a cikket.

Nos, ennyi erővel a humoristákat is le lehetne tiltani műsoraik tartalma miatt. De elképzelhető, hogy a Hírcsárda nevű oldal percenként kap ilyen panaszokat.

Ennek megfelelően fellebbezünk és élünk a jogorvoslati lehetőségeinkkel. Meglátjuk, mi lesz az Országos Választási Bizottság ezzel kapcsolatos állásfoglalása.

Ugyan komoly illúzióink nincsenek, hiszen a kormánypárti többséggel állunk szemben, de amit megtehetünk a szabad véleménynyilvánításért, azt meg is tesszük.

P.S.: Ha az Egyesületünk anyagi lehetőségei megengedik, meglepjük Bereznai urat egy Bödőcs Tibor estre szóló jeggyel.

Addig is ajánljuk figyelmébe a humorista videóját: 

 

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5413809398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása