Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

T-Nyusz: Itt a Húsvét, naponta érkezik két új csuklósbusz Tatabányára

busz_1.jpg

Végre szerdán megtörik a jég, jönnek az új csuklósbuszok Tatabányára. Egyelőre óvatosan fogják “csepegtetni” őket, de legalább érkeznek, és a tatabányai polgárok már nagyon várják őket. A régi csuklósok, amúgy is a rendszer leggyengébb láncszemei, azokat kellett volna először lecserélni. Na, de sebaj, örvendjünk:

“Szerdán megérkezik az első két csuklósautóbusz a MAN lengyelországi gyárából. Az azt követő napokban - egy héten át - minden nap érkezik belőlük kettő” -írja Bencsik János a Facebook-oldalán.

Ez nagyon jó hír. Főleg, hogy, ezek szerint, húsvét hétfőn is jönnek új csuklósok. Elképzelhető, hogy ez a T-Busz húsvéti ajándéka a városiaknak. Tehát, ne lepődjenek meg, ha hétfőn impozáns, új csuklóson indulhatnak locsolkodni. És főleg akkor ne essen le az álluk, ha nyúl lesz a sofőr: emberméretű rágcsáló, aki még beszél is.

És lehet, hogy hímes tojást is kapnak, amikor felszállnak. Lehet, hogy Bencsik János lesz rajta, hiszen attól még, hogy Húsvét, nemsokára választás, ugye.

Biztos csak véletlen, hogy a pont a választás előtt érkeznek az új buszok.

De ne vegye el az örömünket semmi: érkeznek az új csuklósok, végre lecserélik szegény öreg, rozogákat.

 

Fotó: Bencsik János Facebook-oldala

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3813780712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása