Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hétfőtől változik a buszmenetrend. Na, nem úgy, ahogy sokan szeretnék, az egész, csak: Útlezárás -Elterelés a Bajcsy-Zsilinszky utcában

manualis_tabal.jpg

Útlezárás -Elterelés a Bajcsy-Zsilinszky utcában

A társaság értesíti a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2018. március 26. (hétfő) 08:30-tól a „Bánhida és Dózsakert komplex kerékpáros közlekedés fejlesztése II. ütem ” megvalósítás következő ütemeként ideiglenes építés alatti forgalomkorlátozás lép életbe.

Az építés ideje alatt a Kossuth Lajos útról a Bajcsy-Zsilinszky utca felé a behajtás nem megengedett. Az elterelés miatt az érintett autóbuszjáratok (1, 1G, 11, 16, 26, 26R, 51B, 52, 52I) a Kossuth Lajos utca – Dózsa György út csomópont felé terelő útvonalon közlekednek és nem érintik a „Bajcsy- Zsilinszky utca” elnevezésű megállóhelyet.

Az elterelésről a menetrendi értesítő megtekinthető és letölthető itt pdf formátumban: http://tbusz.hu/…/03/Bajcsy-Zsilinszky-utca-elterel%C3%A9s.

(tbusz)

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8413775786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása