Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Gyorsan megszívták: 8 perc alatt elkapták a tatabányai suhanc autótolvajokat

autolopas-01-tb-police-hu.jpg

A tatabányai rendőrök a bejelentéstől számított nyolc percen belül elfogták a 13 és a 21 éves fiatalt.

A fiatalok kedden megbeszélték, hogy Tatabányán az éjszaka során ellopnak egy személygépkocsit. A fiatalok két járművet is próbáltak kinyitni, de azok ajtajai zárva voltak, így tovább álltak. Tatabányán a Bárdos lakóparkban 22 óra körül észrevettek egy Opel típusú személygépkocsit, ami lezáratlanul állt.

A két helyi lakosnál volt egy-egy ismeretlen eredetű indítókulcs, amivel az autót el akarták lopni. A 21 éves V. Dániel beült a járműbe és a nála lévő kulccsal azt próbálta beindítani. Társa addig a közelben figyelt, pár méterrel távolabb volt. A rendőrök a bejelentéstől számított nyolc percen belül a gépjárműben elfogták a 21 éves tettest és az utcán tartózkodó 13 éves társát.

autolopas-02-tb-police-hu.jpg

A rendőrök a ruházatátvizsgálás során két darab indító kulcsot, két pár kesztyűt és egy fogót is lefoglaltak. A járőrök a gyermekkorú személyt hazavitték és hozzátartozóinak átadták. V. Dánielt a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 21 éves fiatal a későbbi folytatólagos kihallgatása során beismerte, hogy szintén március 6-án Tatabányáról egy Ford típusú járművet is el akartak lopni, de megzavarták őket.

A Tatabányai Rendőrkapitányságon lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9513728798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása