Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nem volt jó hétvégéjük a környéken élőknek: Vasárnap két tűzeset is volt Síkvölgyön

eg1.jpg

Vasárnap délután a Tatabányához tartozó síkvölgyi üdülőtelepen gyulladt ki az egyik faház. A tűzesetben érintett házat életvitelszerűen lakta egy háromtagú család. Miután a hétvégi hideg időjárás következtében a kerti csapjuk elfagyott, a családfő tűzrakással igyekezett üzembe helyezni a vízforrást. Eközben a tűz átterjedt a családi házként lakott 20 négyzetméteres házikóra, tudták meg a tűzoltást követően a tűzoltók. Tatabányáról két gépjárműfecskendővel érkeztek ki. A gyors oltás ellenére sem sikerült megmenteni az épületet, ahol egyébként egy gázpalack is felrobbant az oltás megkezdése előtt. Szerencsére személyi sérülés nem történt.  A család elhelyezését a Tatabányai Katasztrófavédelmi Kirendeltség szervezte meg a kijelölt befogadóhelyen, mivel nem volt kihez menniük.

eg2.jpg

Hasonló eset történt vasárnap Síkvölgypuszta Erdőszéle útnál, ahol egy tároló teljes terjedelmében égett. A tűz veszélyeztette a mellette lévő két lakóingatlant, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább. A beavatkozó hivatásos tatabányai tűzoltók a tűz eloltását követően hat darab PB gázpalackot hoztak ki a tárolóból, ebből egy felhasadt. A tűzeset során szerencsére senki sem sérült meg.

eg3.jpg

Fotó: Tatabánya Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1213701738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása