Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Az elmebeteg miniszter szerint nemsokára Tatabányán is rovarburgert, csótánypörköltet, és rántott lárvát fogunk kapni a hamburgeresnél vagy a gyrososnál

fazekas_faktor_hu.jpg

Nagyot ment tegnap Csepelen Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, aki Németh Szilárd Fidesz-alelnök fórumán vett részt. A fórumról a Hír Tv számolt be, a tudósítás szerint Fazekas új aspektusát világította meg annak, mi fog történni, ha Magyarország bevándorlókat fogad be. Kapaszkodjanak meg: még az is lehet, hogy nem lesz többé paprikás krumpli vagy disznópörkölt. A töltött káposztát végképp felejtsék el. Jönnek ugyanis a rovarok.

„Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik nem vallásgyakorlók, nem templomba járók, azok is a keresztény kultúrkör szabályai szerint élnek, élünk. Mert tudjuk, hogy mi az, hogy húsvét, mi az, hogy karácsony, mi az, hogy vasárnap, mikor van reggeli, ebéd és vacsora, de más kultúrákban ez teljesen máshogy van. És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg. Mondjuk a mohamedán nem eszi meg a disznóhúst, a keresztények pedig elfogyasztják a disznóhúst. Ha jól meg van tisztítva, jól van tartva a disznó, akkor elfogyasztjuk. Ez nem mindenhol törvényszerű, más népeknek más szokásaik vannak, ezt tartsuk tiszteletben” – mondta Fazekas Sándor -írja a magyarnarancs.hu.

Veszélyben a magyar gasztronómia a földművelésügyi miniszter szerint, én leginkább az elme állapota miatt aggódnék, mert úgy látszik, kicsit összekuszálódott valami odabent. Bár, ha más oldalról nézzük, hatalmas retorikai fogással összekapcsolta a skorpióevést a kereszténység megvédésével és az általam is nagyon kedvelt pörkölttel, na meg Sorossal. Mondjuk, lehet, hogy fegyelmit fog kapni a pártközpontban, mert a sátán kimaradt, pedig volt már sátánozó fideszes politikus, tehát előtte volt a példa, a szamárvezető.

Szóval, ha felszállunk Fazekas elméletének lovára, akkor azt láthatjuk, hogy nemsokára a felkerül az étlapra a gyros és a dürüm mellé a rovarburger, skorpióomlett és a tücsökciripelés hallgatása helyett, majd szendvicsben fogjuk fogyasztani szegény rovart. Ugye, mennyire hihető?

Én már csak azon a fideszeseken röhögök, akik Tatabányán majd nem mernek bemenni egy török gyrososhoz ezek után, mert rettegnek, hogy kitinpáncél fog recsegni a fogaik között. Ezeknek a hiszékenyeknek elképzelhető, hogy rántott kerítést fognak majd árulni a hamburgeresnél.

Már szinte látom lelki szemeim előtt, hogy a tatabányai városi közgyűlés betiltja az például az arab ételek fogyasztását és árulását a városban, és megtiltják az arab kávé fogyasztását is.

Viccet majdnem félretéve bármi elképzelhető, mert a kormánypárti politikusok nem szoktak véletlenül hülyék lenni, annak mindig megvan az oka.

Megyek főzök egy jó arab kávét, lehet, utoljára iszok ilyet.



Fotó: faktor.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3313689618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása