Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hogyan tudod megállapítani, hogy TE tatabányai politikus vagy-e?

cicatukornel-cicfarok-hu.jpg

Az egyik vicchírpotál cikke után nagyon megijedtünk, hogy ebben a nagy választási kavarban nem tudjuk majd eldönteni, hogy nem leszünk-e akaratlanul, egészen véletlenül politikusok –mert ki tudhatja.

Összegyűjtöttünk pár tünetet, hogy könnyen rájöjjünk, tatabányai politikusok vagyunk-e.

A tünetek:

Reggel Orbán, Gyurcsány, Vona, stb. alakban törik szét a tükör, mikor belenézel.

Naponta bejársz egy tatabányai iskolába és óvodába gyerekekkel fényképezkedni, és át akarsz adni az intézményben valamit, tantermet, új vécépapír tekercselő készüléket, motoros felmosófát vagy ilyeneket.

Már nem mersz a tatabányai vasútállomás környékére sem menni, mert erősen tikkelni kezd a szemed, összeszorul a gyomrod, és hazugságrohamok törnek rád.

Ha elmész a henteshez, vagy valamelyik környékbeli boltba, ki akarod zavarni az újságírókat, pedig nincsenek is ott.

Valahogy minden barátodnak Mészáros Lőrinc- arca kezd lenni, valakinél lassan indult be a folyamat, a fülénél. Nem bírod ellenőrizni, hogy te alakulásod hol tart, a fentebb már említett tükör-problematika miatt.

Szemétvakságban szenvedsz: még otthon sem bírod levinni a szemetet, mert egyszerűen nem látod, még ha a kezedbe adják, akkor sem.  A kukákkal ugyanígy vagy.

Nem mersz bemenni egy tatabányai kocsmába sem, mert azt hiszed, megvernek. Még abba sem, ami a tiéd.

Visszatérő rémálmodban Soros György fejű trafikok a Koránt olvassák fel neked.

A múltkor kedves emberek T-Buszos motort raktak a kocsidba, mikor megkérdezted, miért, csak rád kacsintottak, hogy központi utasításra.

Ha közeledik a közgyűlés időpontja, elkezd zsibbadni a nyelved, és átmenetei amnézia tör rád hirtelen.

Kapsz egy levelet, hogy a tatabányai focicsapat tagja vagy, pedig egyrészt az már megszűnt, másrészt mindig is utáltad a focit.

Túl kedvesek veled a bankban, a múltkor az egyikben még szobrot is akartak állítani neked.

Nemrég vetted észre, hogy fűthető a járda a házad előtt.

A macskád már fintorog a sok kaviártól, pedig nincs is macskád.

Persze, ha mindebből nem tapasztalsz semmit, akkor megnyugodhatsz, mert te vagy a VÁLASZTÓ.


A kép illusztráció

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6213686834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása