Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ne töltse ki, úgysem nyer! Kamu nyereményjáték a Magyar Posta nevében Tatabányán is

kerdoiv-dunakeszipost-hu.jpg

Csalásra figyelmeztet a Magyar Posta.

Közleményben figyelmeztet az állami vállalat arra, hogy ismeretlenek a vállalat nevében, és annak logóját felhasználva megtévesztő nyereményjátékot hirdettek meg különböző internetes oldalakon.

Kérdőív kitöltéséért cserébe mobiltelefon-nyerési lehetőséget kínálnak.

A Posta közölte: jelenleg nincs olyan nyereményakciójuk, amellyel telefont lehet nyerni. A Posta Biztosító Zrt-nek van ugyan termékvásárláshoz kötött nyereményjátéka, de ez csak a hivatalos honlapjukon érhető el, böngészés közben felugró ablakként, vagy honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg.

„Kérjük, fokozottan ügyeljenek adataik védelmére, és hagyják el azon weboldalakat, ahol nincs feltüntetve adatvédelmi tájékoztató és/vagy játékszabályzat” – kéri a Posta.

hir.24

(kép: dunakeszipost.hu)

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7413682556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása