Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Már Tatabányán se hajtson fel Budapest felé az M1-esre. ÓRIÁSI KARAMBOL történt!

rendorsfelhiv.jpg

Komoly karambol történt az M1-esen Óbaroknál, lezárták az autópályát.

A baleset akadályozza a forgalmat a Budapest felé vezető oldalon, Óbaroknál.

Összeütközött két kamion és egy furgon az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 44. kilométernél, Óbarok közelében.

A balesetben az első hírek szerint hárman megsérültek. Ketten közülük a furgonba szorultak, őket a helyszínre riasztott tatabányai hivatásos és bicskei önkormányzati tűzoltók szabadították ki. A műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett sztrádaszakaszt a főváros felé vezető oldalon lezárták a forgalom elől.

A forgalmat az 55-ös kilométerszelvénynél az 1-es számú főútra terelik. Legközelebb a 39-es kilométerszelvényben lehet ismét visszatérni az autópályára.

Az érintett szakaszokon torlódásra és lassú haladásra kell számítani, kérjük óvatosan vezessenek!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2913674142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása