Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ha tényleg akar a helyi közlekedésen javítani, akkor írja alá a petíciót!. Itt az alkalom, hogy változtassunk a tatabányai tömegközlekedésen

credo_busz_tatabanya-678x381.jpg

Ahogy ígértük, megfogalmaztunk egy petíciót a T-Busz Kft. működési anomáliáival kapcsolatban, amelyet a saját bőrén tapasztal minden tatabányai polgár a kisgyerekektől az idős emberekig.

Amennyiben változást akar, kérjük írja alá a petíciót. Több ezer ember véleményét már nehéz lesz a szőnyeg alá söpörnie a városvezetésnek. Bízunk benne, hogy ezek után beindul a pozitív változás, és rendeződik végre a tatabányai tömegközlekedés sorsa. Mert hiszünk a helyi közösség erejében.

Kiderül, hogy vajon valóban fontos-e az ügy Önöknek!

Január elején nyílt levelet írtunk a T-Busz elindításával kapcsolatban, azoknak a személyeknek, akik szerintünk felelősök a kialakult helyzetért, vagyis Schmidt Csaba polgármesternek, dr. Hidas Jánosnak, a T-Szol igazgatósága elnökének és Kupi Gábornak, a T-Busz Kft. ügyvezetőjének. Levelünkben összeszedtük a hozzánk beérkező panaszokat és problémákat, amelyeket a tatabányai polgárok jogosan kérnek számon az illetékeseken. A lakosság egészéhez szóló tájékoztatást  sem mi, sem a polgárok nem kaptak, hiába néztük a T-Busz, a T-Szol vagy a polgármester honlapját, Facebook-oldalát is. Úgy látszik, ez nem igazán fontos nekik.

Levelünk óta szinte naponta érkeznek panaszok a T-Busz Kft, néhol abszurd működésével kapcsolatban, folyamatosan kapjuk a hírt az útvonalat nem ismerő sofőrökről, a munkába csak késéssel eljutni képes ipari parki dolgozókról. Azt gondoljuk, hogy ez az állapot tarthatatlan, és az, hogy nem állnak szóba a tatabányai emberekkel, nem tájékoztatják őket. Az a tény pedig, hogy nem veszik figyelembe a véleményüket, annak fényében visszatetsző, hogy mindezt a város polgárainak a pénzén teszik.

Arra szeretnénk kérni minden tatabányai polgárt, aki egyetért a fent megfogalmazottakkal és nincs megelégedve a T-Busz Kft működésével, aláírásával jelezze ezt, mintegy demonstrálva a város vezetése felé. Tegyünk együtt a pozitív változásért!

Útjára indított petíciónk az alábbi, amelyet anonim módon is támogathat, vagyis külső személy nem láthatja az Ön adatait.

Petíció Tatabánya tömegközlekedésének reformjáért!

Tatabányán élő és közlekedő polgárként tiltakozunk a tömegközelekedési feladatokat 2018. január elsejétől ellátó T-Busz Kft. szolgáltatásának minősége és az új helyijárati menetrend ellen.

Követeljük Schmidt Csaba polgármester, dr Hidas János T-Szol Zrt elnök és Kupi Gábor T-Busz kft ügyvezető azonnali intézkedését.

Elsősorban a jelenlegi menetrend sürgős változását követeljük, a tavalyi év december 31-ig, Tatabányán érvényes közösségi közlekedés menetrendet állítsák vissza és 1 hónap alatt dolgozzák ki azokat az kisebb változásokat amelyek az ésszerű közlekedéshez szükséges.

Mi akiket érint a közösségi közlekedés, az új menetrend bevezetése óta nehezebben jutunk el például munkahelyünkre, iskolánkba, egyáltalában a célállomásainkra. Jó néhányan ezért nem is tudjuk a közösségi közlekedést.

Sokszor ésszerűtlen csatlakozási rendet tapasztalunk, nincsenek összehangolva a különböző járatok.

Felszólítjuk a T-Busz vezetőit, hogy dolgozzák ki ennek módosítását és vezessék be minél hamarabb.

Amennyiben támogatja, akkor ITT ALÁÍRHATJA és kérjük minél több helyen ossza meg, vagy küldje el barátainak, ismerőseinek.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5113619316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása