Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ne feledjék: ma délután ismét bombázhatják kérdéseikkel Tatabánya polgármesterét!

schmidtcsaba_1.jpg

“Egy évvel ezelőtt indítottam kollégáimmal útjára a tatabányaiakkal való párbeszéd új, korszerű formáját, az online fogadóórát, melynek keretében legnagyobb örömömre sokan tiszteltek meg bizalmukkal és kerestek meg kérdéseikkel. Legközelebb hétfőn várjuk a kéréseket és javaslatokat, amelyekre azonnal válaszolunk majd.

Ezúttal sem kell mást tenniük, mint január 29-én 16 és 18 óra között rákattintani itt a Facebook-oldalon az Üzenet küldése gombra és a megnyíló chat ablakba beírni az üzenetet! Fontos, hogy az azonnali válaszadást csak a kijelölt két órában, azaz az este 6 óráig feltett privát üzenetekre tudjuk garantálni.

Kérdezzenek bátran!” -írja Schmidt Csaba a Facebook-oldalán.

Lesz miről kérdezni: hány száz éve múlva lesz új vasútállomás, piac és mi lesz egyéb parkolópályára tett projektekkel? Vagy leírhatják problémáikat az új menetrenddel kapcsolatban is.  Mondjuk az lenne az igazi, ha skypeon lehetne faggatni a polgit.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9413613511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása