Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Önök szerint javult a tatabányai buszközlekedés színvonala? Szavazzanak róla!

t-busz-buszok-terminal01.jpg

Nemrég közzétettünk egy nyílt levelet T-Busz indulása körüli anomáliákkal azoknak a személyeknek címezve, akik szerintünk felelősök a kialakult helyzetért, vagyis Schmidt Csaba polgármesternek, dr. Hidas Jánosnak, a T-Szol igazgatósága elnökének és Kupi Gábornak, a T-Busz Kft. ügyvezetőjének. Levelünkben összeszedtük a hozzánk beérkező panaszokat és problémákat, amelyeket a tatabányai polgárok jogosan kérnek számon az illetékeseken.

Jött is egy kimért helyesbítési kérelembe oltott válaszszerű izé a polgármestertől és csapatától, aminek az a lényege, hogy az általunk megfogalmazott nyílt levél nem tekinthető hivatalos megkeresésnek, így ők nem kötelesek válaszolni, és különben is, szerintük ők megfelelően kezelik a panaszokat.

A buszközlekedés megy a maga útján Tatabányán, igaz az utasokkal való kommunikációra változatlanul sok panasz érkezik, legalábbis hozzánk. Kerestük, hogy változásokról számolnának be az illetékesek, de mi nem igazán találtuk ennek a nyomát.

Sok furcsa történet kering a városban az útvonalat nem ismerő sofőrökről, meg arról, hogy sokan másfél óra múlva kerülnek haza a munkahelyükről, pedig nem Győrben vagy Székesfehéváron dolgoznak, hanem a városban. Van aki azóta más közlekedési formát választott, de biztos, csak rosszindulatú pletyka az egész, és minden a legnagyobb rendben van.

Kíváncsiak lennénk ezért arra, hogy a nyílt levelünkben felvetett, Önöktől érkező problémákkal, legalább fű alatt foglalkoztak- e a felelős urak. Nagyon örülnénk, ha legalább egy részével igen.

Ezért arra kérjük Kedves Olvasóinkat, jelezzék nekünk észrevételeiket a buszközlekedéssel kapcsolatban, hogy a pozitív dolgokról is ugyanúgy be tudjunk számolni, mint a hibákról.

Miután önmagában 1-2 cikktől nem várhatunk megnyugtató változást, hamarosan az Önök problémafelvetései nyomán, élve demokratikus jogainkkal, útjára indítunk egy petíciót, hátha sikerül legalább egy jegylukasztónyi nyomást gyakorolni a városvezetésre.

Kiegészítettük kérdésekkel a múltkori szavazólapot, arra kérjük Önöket, írják le, közel egy hónap elteltével mi változott?

Ennek alapján szeretnénk összeállítani egy petíciót, amit javaslatként eljuttatunk az illetékeseknek, ezért arra kérünk mindenkit, osszák meg minél több emberrel ezen cikkünket.

És akkor lássuk a kérdéseket: 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9913603221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása