Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Felhívás: Legyen végre tiszta Tatabánya!

 kuka-zarhato-scskeppel_1.jpg

Katasztrofális a szeméthelyzet Tatabányán, ezt mindenki a saját bőrén is érezheti, a saját szemével láthatja. A városvezetés és a szemétszállító cég képtelen a szeméthelyzet normalizására a városban, helyette, mindenféle rossz konstrukciót próbál a lakosságra erőltetni, lásd: zárható kukák semmit nem megoldó rendszere. Rengeteg fényképet és segítségkérést kapunk a városlakóktól a témában, ezért úgy döntöttünk, itt az ideje tenni valamit! Arra szeretnék kérni kedves olvasóinkat, hogy fényképezzék le, hogy  milyen állapotban vannak közterületeken a kukák és azok környéke, írjanak egy rövid leírást hozzá, és küldjék el nekünk a lenti emailcímre. Mi ezeket a fényképeket és rövid leírásokat el fogjuk juttatni az illetékesekhez, és nyomon fogjuk követni az esetleges intézkedéseket.

Ha nem oldódik meg a szeméthelyzet, az elküldött képekből és a hozzájuk tartozó történetekből egy fotólalbumot és Facebook-oldalt esetleg mindkettőt hozunk létre Tatabánya polgármestere és a szemét címmel, és kérjük a felügyeleti szervek beavatkozását.

Kezdjünk el változtatni. Legyen tiszta Tatabánya!

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1413456607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása