Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A kertvárosban rothadó lakásokat hátrahagyó cégpáros, egyik tagja nyerte el a Sárberki ovi felújítását.

sarberkiovi-googlemaps.jpg

Fejlesztik a Sárberki ovit, tök jó! Rá is fér, hiszen a gyermekeink minél jobb körülmények között fejlődhetnek, reményein szerint annál többre viszik.

Tavaly ősszel már beharangozta Schmidt Csaba, hogy felújítják az ovit, új tornatermet, eszközöket stb. kap.

Egyes helyiségek (tornaterem, sószoba) teljesen hiányoznak jelenleg, mások csak részben felelnek meg (fejlesztőszoba) az elvártaknak, ezért új épületrésszel bővítik, az óvoda  túlzsúfoltságát megszüntetendő.

A belső felújítás során a csoportszobákba új, antibakteriális PVC burkolat kerül, teljesen megújul a villamoshálózat, a hő- és vízszigetelés, ablak- és ajtócserékre kerül sor, de kicserélik az elöregedett fűtési vezetékeket.

Csoportszobákba játékok, valamint a minőségi és speciális nevelést elősegítő felszerelések beszerzésére is sor kerül, így például a mozgás szeretetére és az egészséges életmódra nevelő eszközök, továbbá a fejlesztő foglalkozások megtartásához, a fogyatékosság típusának megfelelő, tanulási képességet fejlesztő felszerelések, valamint a tanulási és magatartási zavar fejlesztésére szolgáló játékok és a mozgássérült gyermekek számára speciális fejlesztő eszközök is kerülnek az óvodába.

Eddig minden szép és jó.

Az egész projektre egy sikeres EU-s pályázatnak köszönhetően kerül sor, amely 163,5 millió forint forrást biztosít a megvalósításhoz.

Ebből az összegből 138 milliót elvisz az építési beruházás, vagyis 25 millió marad az eszközökre, berendezésre.

Megnéztük az építési közbeszerzést, ahol egész válogatott csapatot találtunk, ami az indulókat illeti.

A nyertes Agnus G’-vel a megbízási szerződést október 25-én kötötték meg.

Eredetileg ugyan csak 122 millióra saccolták az építés összegét, de végül a fent említett 138 milliót fogják kifizetni az Agnus G’-nek.

Nézzük meg kik indultak a tenderen!

AGNUS G’ Építőipari és Szolgáltató Kft.

D’omikron-Plusz Kft.

EBP Építő Group Kft.

Nem ugranak be Önöknek ezek a cég nevek?

Az AGNUS G’ - EBP Építő páros, jelenleg is a rothadó kervárosi tömbökről híresült el, amelyről a kertvárosi szociális városrehabilitációs cikkünkben írtunk. A probléma a mai napig nem rendeződött le. Rájuk itt nem is szabadna egy gödör ásását sem bízni, amíg ki nem javítják az ott említett problémákat.

És honnan ismerős a D’omikron-Plusz cég? Tudják hogy volt egy D’omikron nevű cég, akik meglopták az adófizetőket és ehhez a polgármester asszisztált? Itt olvashat róla! Ja, hogy a cégekben ugyanaz az ügyvezető? Biztosan véletlen!

Komoly kételyeink merültek fel az indulók láttán, hogyan hirdettek egyáltalán győztest!  Félreértés ne essék, biztosan minden papír rendben van, de a

A legviccesebb, hogy a bírálat szempontjai között 30%-ban a “Jótállás” számított. Van itt cinizmus kérem.

címlap: googlemaps

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5613381033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása