Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Egyelőre küzdenek a negyedikről kizuhant tatabányai életéért, az ott maradt kutyát a tűzoltók szabadították ki!

baleset-galltp-fb-alexgoldfinger.jpg

 

A tatabányai Gál István lakótelep egyik negyedik emeleti lakásából zuhant ki egy ember csütörtök késő délután, akit a rohamkocsi életveszélyes sérülésekkel szállított kórházba.

A kemma.hu információi szerint az áldozat súlyos medence-, mellkas- és bokasérüléseket szenvedett. Egyelőre nem lehet tudni, hogy szándékosan ugrott-e, vagy véletlenül esett ki.

Információink szerint a katasztrófavédelem pedig, a lakásban tartózkodó kutyát szabadított ki, tekintettel arra, hogy egyedül maradt a bezárt lakásban. Elnézést kérünk, elsődlegesen még egy gyermekről kaptunk információt.

Körösné Bogár Viktória, a megye rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja az esetet.

címlap: Facebook/Alex Goldfinger

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5913362919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása