Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hamisan vádolta meg a családtagját szexuális erőszakkal egy fiatalkorú lány Tatabányán

eroszak_tudnod_kell_hu.jpg

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség hamis vád bűntette miatt emelt vádat egy 15 éves lánnyal szemben.

A fiatalkorú Tatabányán nevelőszülőknél lakott. Az elkövető egy beszélgetés során a gyermekjóléti szolgálat munkatársának elmondta, hogy őt a nevelőszüleinek keresztfia, egy 25 éves férfi többször szexuálisan molesztálta. A lány nyilatkozata alapján nyomozás indult szexuális erőszak bűntette miatt.

A rendőrség 2017. január 2-án a fiatalkorút tanúként kihallgatta, melynek során őt figyelmeztették a hamis vád törvényi következményeire. A lány ekkor is megismételte azt, hogy őt ez a családtag rendszeresen molesztálta.

Az eljárás során több adat is cáfolta a lány állításait, aki végül a folytatólagos kihallgatásakor elismerte, hogy hazudott. Tettét azzal magyarázta, hogy szeretett volna elkerülni a nevelőszülőktől, és úgy vélte, ha azt állítja, hogy a sérelmére az egyik családtag bűncselekményt követett el, akkor kiemelik onnan.

A fiatalkorú lány terhére rótt bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(ügyészség)

 

A kép illusztráció: tudnodkell.info

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6913229289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása