Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kedves üzenetekkel ragasztják tele Tatabányát! Menjünk, segítsünk nekik, ne csak ma, minden nap!

pozitivnap.jpeg

Jó látni és hallani arról, hogy milyen sok a segítőkész kreatív ember Tatabányán. Egy érdekes és igazán emberi akció valósulhat meg  -a  rossz idő ellenére is városunkban-, aminek az a lényege, hogy kedves üzeneteket helyeznek el a Tatabánya legkülönbözőbb pontjain, hogy jókedvre derítsék például a halottak napja miatt szomorkodó embereket, de bárkit, akinek nincs jókedve. Az ötletgazda Az adományozás Tatabányai Angyalok nevű Facebook-csoport.

“Az orszàgban rengeteg helyen ragasztottak már tele mindent kedves üzenetekkel.

A "Jeszenszky Tibor Adományozás" nevű tatabányai csapat ötlete alapján, ebben a városban is remélhetőleg pozitív eredménye lenne. Csatlakoznánk a "Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel" eseményhez szívesen.

Év vége felé közeledve, November elseje előtt, ami sokaknak szomorú lesz, mindenki el van már kicsit fáradva mindenhogyan. Ezzel a kezdeményezéssel, csempészhetnénk egy-egy jó pillanatot mások napjába.

Mindenki írhatna egy-egy kedves üzenetet, amit fontos, hogy olyan helyre ragasszon, ahol nem ázik el és nem fújja el a szél és nem utolsó sorban ezzel az üzenettel, az adott felületen kárt ne okozzunk!

Fontos, hogy ne szemeteljünk!!!

Mindenki szedje fel a saját és ha úgy adódik, a másik szemetét is!

A megírt üzeneteddel együtt, celluxot is vigyél magaddal.

Ha posztoltok az eseményről, használjátok a #kedvesüzenetek hashtaget, hogy a kezdeményezés megálmodója is láthassa és a #segítenijó hashtaget, ami pedig az adományozó csapatunk jeligéje

Ha olyan üzenetet találsz, amit nem te írtál, de "neked szólna", akkor hazaviheted! De más esetben, hagyd ott.

A cél, hogy az üzenetek gazdára találjanak és hogy árasszuk el a várost kedvességgel!

Izgatottan várjuk az eredményt

Alap ötlet megàlmodója: Gulyás Lídia

Tatabánya: Jeszenszky Tibor Adományozás, Likereczné Mészáros Beáta”- írják a kezdeményezés Facebook-oldalán.

Ebben a hideg világban felüdülés az ilyen és az ehhez hasonló projekt. Reméljük, minél többen fognak csatlakozni hozzájuk, és nem csak egy napra változik kedvessé  a város.

 

Címlapfotó: pozitivnap.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7413114150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása